Logo kinderpaleis Poort

Trots op onze 5 sterren reviews!

 Schrijf HIER jouw eigen review!

Zorgzame leidsters. Groot aanbod van activiteiten voor de kinderen. Geweldige service. Ze kijken altijd hoe ze je tegemoet kunnen komen. – Rachel

Ben zeer tevreden over kinderpaleis-poort.
Isabeau voelt zich er vanaf het begin erg thuis
Het zijn leuke vriendelijke leidsters
En doen veel verschillende dingen met de kinderen. Zeer aan te raden – Erwin Luijtjens

Wij geven Kinderpaleis-Poort een 8. In het weekend vraagt ze vaak naar haar juffen en ook als wij in de buurt langs rijden. Wanneer wij haar brengen naar de opvang stapt zij al vaak snel over naar de juffen en vergeet ons dan gedag te zeggen – Cindy en Mike

Zeer nette kinderopvang/BSO. Leuke leidsters die begaan zijn met je kinderen. Ze doen veel leuke dingen met hen. Leuk dat ze ook een app hebben en dat je zo updates krijgt. – Oriana

Wij vinden Kinderpaleis-Poort een hele goede en leuke opvang. Er worden heel veel leuke dingen met de ondernomen. Het is zeer goed georganiseerd. een top opvang – Iwan

Paleis Poort is een top opvang! De groepsleidsters ken ik al 8 jaar, geweldige dames! Zij handelen ook naar je wensen. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met Paleis Poort! – Cheryl

Zeer mooie en fijne opvang, ik breng mijn dochtertje met plezier.. Ze houdt super veel van haar leidsters en als ik haar ophaal gaat ze altijd vrolijk weg. Doen hun werk super goed, geven ieder kind een veilig gevoel, leuke activiteiten en ze komen je altijd wel tegemoet.
Hier moet je je kind zeker naar toe brengen! – Shantasia

De beste opvang die je maar kan vinden! 🙂 Super faciliteiten, vers eten en de liefste personneel! Onze dochter wilt zelfs in het weekend naar Kinderpaleis! – Stefanie

Mijn ervaringen zijn heel positief. Ik ben zelf ook werkzaam in het bedrijf en breng mijn dochter zeker met een vertrouwt gevoel naar de opvang. Ik ken de leidsters goed en weet ook dat zij heel goed hun werk doen. zij werken echt met hun hart. – Stephanie

Wij komen al 6.5 jaar over de vloer bij Kinderpaleis-Poort en doen dat nog steeds met veel plezier! onze kinderen voelen zich hier thuis en dat is belangrijk. Kinderpaleis-Poort is zeker een aanrader – Sharon

Jouw waardering telt!

Gebruik het onderstaande formulier om jouw waardering voor ons door te geven. Kinderpaleis Poort zoekt altijd naar verbetering dus jouw compliment of visie wordt zeker weten gewaardeerd! Ontvangen reviews plaatsen we vaak door op onze website.

Review formulier

AANVRAAG RONDLEIDING | CONTACT FORMULIER

VERSE MAALTIJDEN

VERSE MAALTIJDEN

Bij Kinderpaleis Poort vinden wij het belangrijk dat kinderen goed en gezond eten. Dat vormt tenslotte een belangrijke basis voor de dag. Daarom bereidt onze professionele kok iedere dag opnieuw verse maaltijden.

ONZE OUDER APP!

ONZE OUDER APP!

U bent altijd op de hoogte van de activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren) in de kinderopvang door middel van een app. Via de app kunt u de activiteiten zoals eten, drinken, slapen, etc. volgen. 

ACTVITEITEN

ACTIVITEITEN

Bij Kinderpaleis Poort staat uw kind op de eerste plaats. Naast gezonde voeding en voldoende bewegen, vinden wij het belangrijk dat kinderen zich bij ons kunnen ontspannen en plezier hebben. Daarom hebben we tal van activiteiten waar de kinderen dagelijks uit kunnen kiezen.

PERFECTE VENTILATIE

PERFECTE VENTILATIE

Net als goede voeding en beweging, is ook frisse lucht belangrijk. Bij ons is dat geregeld dankzij een speciaal ‘warmte terug win systeem’. Daardoor wordt lucht van binnen naar buiten geblazen, maar de lucht van buiten ook weer naar binnen.

DAGRITME

DAGRITME

Kinderpaleis Poort biedt de kinderen een vast dagprogramma. Daardoor garanderen wij een fijne  structuur. Natuurlijk zijn er voldoende mogelijkheden tot afwisseling. Slaaptijden stemmen wij af op elk kind.

AIRCONDITIONING

AIRCONDITIONING

Wij hebben ons hele gebouw voorzien van airco's. Hierdoor is het mogelijk om de ruimtes individueel te voorzien van verfrissende koele lucht of zelfs -waar nodig - extra te verwarmen.

CAMERA'S

CAMERA'S

Kinderpaleis Poort maakt gebruik van een geavanceerd camerasysteem, zodat wij door het hele pand een optimale veiligheid kunnen waarborgen voor de kinderen en medewerkers.

KOOKLESSEN

KOOKLESSEN

Wij hebben een prachtige keuken die op maat is gemaakt voor kinderen. Door middel van kooklessen leren we kinderen koekjes, cakejes en pannenkoeken bakken, maar ook een gezonde warme maaltijd bereiden.

DUURZAAM

DUURZAAM

Wij zijn trots op onze duurzame contacten en werkwijze. Onze electrische stints, warmte terug win systeem en veel creatieve workshops waarbij kinderen enthousiast leren een weg-werp-item een 2de leven te geven (bouwwerken van toiletrolletjes etc).

WENDAGEN

WENDAGEN

Voordat een kind gebruik gaat maken van de opvang bij Kinderpaleis Poort, plannen wij één á twee wendagen in. Op deze manier kunnen het kind, de ouders en de pedagogisch medewerker elkaar leren kennen.

BUITENSPELEN

BUITENSPELEN

Kinderpaleis Poort heeft een grote buitenruimte van maar liefst 1000m2 met een verkeersplein, basketbalveld, voetbalveld, speeltoestellen en trampoline. 

SPORT EN BEWEGEN

SPORT EN BEWEGEN

Naast goed en gezond eten, vinden wij het belangrijk dat kinderen veel bewegen. Wij sporten 2 keer per week in een externe gymzaal en tevens hebben wij ook een eigen voetbalschool. De kinderen kunnen daar iedere week genieten van leuke en professionele voetballessen.

CONTACT INFO

Minervasingel 5
1363 ZJ Almere Poort

036-7200970

info@kinderpaleis-poort.nl